Forfatter
Tittel I den sorte gryte: 101 oppskrifter som gjør seg selv
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet. De kalles både gryterett og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen. Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002166pam 22002891 4500
*00178587
*008220608 a 0 00nob 2
*015 $a0658200$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2962-8$binnbundet$cNkr 479.00
*08201$a641.823$zh$223/nor
*090 $bq$c641.8$dALF
*100 0$aAlfsen, Ole Martin$d1969-$jn.$0(NO-TrBIB)7074173
*24510$aI den sorte gryte$b101 oppskrifter som gjør seg selv$cOle Martin Alfsen ; foto: Sigurd Fandango
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2022]
*300 $a255 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aI mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet. De kalles både gryterett og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen. Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
*650 1$aGryteretter$0matlaging $1641.823$2bibbi$41114352$9nor
*650 2$aOvnsbakte gryteretter$0matlaging $1641.821$2bibbi$41432522$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aFandango, Sigurd$d1986-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBIB)8078114
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/68ff9f5e-4077-45b3-ad1f-d2ed173ede7c/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/68ff9f5e-4077-45b3-ad1f-d2ed173ede7c/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*900 0$aKapperud, Sigurd Fandango$zFandango, Sigurd$9nor
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=667187&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening