Årdal bibliotek

   
Om sider
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Om sider
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • tv641.2 HOR
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2019
Noter
  • Feil utgivelsesår: 2018 I boka finner du alt du trenger å vite om hvordan man kan framstille sin egen sider. Det gås systematisk gjennom det utstyret man trenger, råvarene og den tekniske prosessen, samt tips om feilsøking og smaking. Man lærer om siderens historie, utbredelse og mange varianter. Noen av Norges mest kjente siderprodusenter blir også presentert. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-93615-03-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001229pam  22002651  4500
*00164420
*008190814                a          00nob 2
*015  $a0568329$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-93615-03-3$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.873$zh$223/nor
*090  $btv$c641.2$dHOR
*100 0$aHorne, Thomas$d1972-$jn.
*24510$aOm sider$cThomas Horne, Colin Eick, Eivind Stoud Platou
*250  $a1. utgave
*260  $a[Oslo]$bHandverk forlag$c[2019]
*300  $a165 sider$billustrasjoner i farger
*500  $aFeil utgivelsesår: 2018
*505  $aHar register
*520  $aI boka finner du alt du trenger å vite om hvordan man kan framstille sin egen sider. Det gås systematisk gjennom det utstyret man trenger, råvarene og den tekniske prosessen, samt tips om feilsøking og smaking. Man lærer om siderens historie, utbredelse og mange varianter. Noen av Norges mest kjente siderprodusenter blir også presentert. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aSider$0hjemmebrygging$1641.873$2BS$41144041$9nob
*700 0$aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$eillustr.$jn.
*700 0$aEick, Colin$d1970-$efotogr.$jn.
*900 0$aStoud Platou, Eivind$zPlatou, Eivind Stoud$9nor
*950 0$aCider$zSider$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Dette er boka for deg som som liker å lage mat og drikke med godt håndverk og gode, kortreiste råvarer - og drømmer om å skape din egen, hjemmelagde norske versjon av Champagne, nemlig sider. Lær om siderens historie, utbredelse og mangfoldige varianter. Her finner du alt du trenger å vite om hvordan du kan fremstille din egen sider, enten du har epletrær selv, får lov til å plukke epler i bestemors hage, stikker på slang i nabolaget eller kjøper eplejuice hos bonden eller i butikken. Vi går systematisk gjennom utstyr, råvarer og den tekniske prosessen. Du får tips om feilsøking og smaking. Og du får treffe noen av Norges mest spennende siderprodusenter. Nå er det sider som er den nye vinen! Bak boka står Thomas Horne, Colin Eick og Eivind S. Platou. Dette er den samme mat- og drikkeglade gjengen som blant annet har laget Ølbrygging fra hånd til munn og Kunsten å ikke kaste mat.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Årdal bibliotekMat og drikke