Årdal bibliotek

Bakeboka
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bakeboka
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.8 SÆT
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2013
Noter
  • Sverre Sætre er kokk, baker og konditor. I denne boken har han samlet sine beste bakeoppskrifter. Disse har han hentet både fra sin egen oppvekst og sitt profesjonelle yrkesliv. Oppskriftene spenner bredt, fra loff og rosinboller til surdeigsbaking og eltefrie brød. Forfatteren ønsker med dette å vise at baking kan være enkelt, moro og ikke minst matnyttig. Boka er den fjerde i forlagets serie med kokebøker til hverdagskjøkkenet, hvor Sætre tidligere har bidratt med Den store kakeboka fra 2010. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-7547-671-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001095nam  22002051  450
*00142662
*00520131107070000.0
*008       2013           a          00nob 2
*015  $a0342792$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7547-671-3$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.815$zh$25
*090  $c641.8$dSÆT
*099  $c0341.10$d140104$gNOK$pEAA$u130620$xA
*100 0$aSætre, Sverre$d1972-$jn.
*24510$aBakeboka$cSverre Sætre ; matfoto: Ingvar Eriksson
*260  $aOslo$bPress$c2013
*300  $a311 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aSverre Sætre er kokk, baker og konditor. I denne boken har han samlet sine beste bakeoppskrifter. Disse har han hentet både fra sin egen oppvekst og sitt profesjonelle yrkesliv. Oppskriftene spenner bredt, fra loff og rosinboller til surdeigsbaking og eltefrie brød. Forfatteren ønsker med dette å vise at baking kan være enkelt, moro og ikke minst matnyttig. Boka er den fjerde i forlagets serie med kokebøker til hverdagskjøkkenet, hvor Sætre tidligere har bidratt med Den store kakeboka fra 2010.
*650 1$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*700 0$aEriksson, Ingvar$eillustr.$jsv.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Årdal bibliotekMat og drikke