Årdal bibliotek

Pølser og øl: metoder, oppskrifter, kulturhistorie
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Pølser og øl: metoder, oppskrifter, kulturhistorie
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.2 HAG
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2007
Noter
  • Dette er en veiviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl. Boka viser hvordan pølser og øl kan lages og har vært laget i private husholdninger. Her presenteres metodene for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl, supplert med kulturhistoriske fakta. Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-764-3456-9
  • 978-82-529-3163-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000566nam  22001811
*00131126
*008090417 2007           a     0    00nob 2
*015  $a0193856$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-764-3456-9
*020  $a978-82-529-3163-1$bib.$cNkr 398.00
*035  $a000415282
*08231$a641.873$25
*08231$a641.66$zh$25
*090  $c641.2$dHAG
*100 0$aHagen, Helge$d1951-$jn.
*24510$aPølser og øl$bmetoder, oppskrifter, kulturhistorie$cHelge Hagen
*260  $aOslo$bTun$c2007
*300  $a150 s.$bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520  $aDette er en veiviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl. Boka viser hvordan pølser og øl kan lages og har vært laget i private husholdninger. Her presenteres metodene for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl, supplert med kulturhistoriske fakta.
*650 2$aØl$0hjemmebrygging$1641.873$2BS
*650 1$aPølser$0matlaging$1641.66$2BS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Årdal bibliotekMagasin 3. høgda