Forfatter
Tittel Spis dette!: 90 hverdagsfavoritter uten sukker og ultraprosesserte ingredienser
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Hvordan unngå sukker og ultraprosesserte ingredienser når magen rumler og tiden er knapp? «Spis dette!» er Bente Josefsens svar på dette spørsmålet. I boken har hun samlet 90 oppskrifter som gjør det enklere å spise godt og smart hele uka. «Spis dette!» inneholder sunne og smakfulle alternativer til de mest vanlige ferdigrettene. Forfatteren byr på deilige forslag til frokost og lunsj, middagsretter med grønnsaker, fisk og kjøtt, dressinger og sauser, varme og kalde drikker og friske desserter. Oppskriftene passer for hele familien, og ingrediensene finnes i vanlige matbutikker. Boken viser hvordan du med enkle grep kan bedre helsen og livskvaliteten gjennom maten du spiser. Resultatet blir en mett og fornøyd kropp med et stabilt blodsukker. Bente Josefsen er gründer og daglig leder av selskapet Frisk uten sukker AS. Hun har utdannelse innen ernæring og avhengighetsmedisin, med spesialisering i sukkeravhengighet, og har tidligere utgitt «Bli frisk uten sukker» og «Sukkerdetox på 14 dager.»
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002185pam 22002531 4500
*00182023
*008231128 a 0 00nob 2
*015 $a0702082$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-347-1822-9$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.563837$zh$223/nor/20240111
*090 $c641.5$dJOS
*100 0$aJosefsen, Bente$d1974-$jn.$0(NO-TrBIB)1602158143654
*24510$aSpis dette!$b90 hverdagsfavoritter uten sukker og ultraprosesserte ingredienser$cBente Josefsen
*260 $a[Oslo]$bBonnier norsk forlag$c[2024]
*300 $a177 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aHvordan unngå sukker og ultraprosesserte ingredienser når magen rumler og tiden er knapp? «Spis dette!» er Bente Josefsens svar på dette spørsmålet. I boken har hun samlet 90 oppskrifter som gjør det enklere å spise godt og smart hele uka. «Spis dette!» inneholder sunne og smakfulle alternativer til de mest vanlige ferdigrettene. Forfatteren byr på deilige forslag til frokost og lunsj, middagsretter med grønnsaker, fisk og kjøtt, dressinger og sauser, varme og kalde drikker og friske desserter. Oppskriftene passer for hele familien, og ingrediensene finnes i vanlige matbutikker. Boken viser hvordan du med enkle grep kan bedre helsen og livskvaliteten gjennom maten du spiser. Resultatet blir en mett og fornøyd kropp med et stabilt blodsukker. Bente Josefsen er gründer og daglig leder av selskapet Frisk uten sukker AS. Hun har utdannelse innen ernæring og avhengighetsmedisin, med spesialisering i sukkeravhengighet, og har tidligere utgitt «Bli frisk uten sukker» og «Sukkerdetox på 14 dager.»
*650 1$aSukkerfri kost$0matlaging$1641.563837$2bibbi$41141930$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/8e333886-f5f1-4b03-9e16-6b1a98f432b6/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/8e333886-f5f1-4b03-9e16-6b1a98f432b6/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=762990&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening