Forfatter
Tittel Fyr opp!: 5 steg til å bli gatas grillkonge
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter På omslaget: ViGriller
«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002383pam 22003011 4500
*00182854
*008240119 a 0 00nob 2
*015 $a0707985$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-347-1830-4$binnbundet$cNkr 349.00
*08201$a641.5784$zh$223/nor/20240315
*090 $c641.5$dTØM
*100 0$aTømmerbakke, Kristoffer$d1983-$jn.$0(NO-TrBIB)8034910
*24510$aFyr opp!$b5 steg til å bli gatas grillkonge$cKristffer Tømmerbakke, Atle Pettersen
*260 $a[Oslo]$bBonnier norsk forlag$c[2024]
*300 $a153 sider$billustrasjoner i farger
*500 $aPå omslaget: ViGriller
*520 $a«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!
*650 1$aGrillretter$0utendørs matlaging$1641.5784$2bibbi$41139054$9nob
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aPettersen, Atle$d1989-$eforf.$jn.$0(NO-TrBIB)4045104
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/b036ce43-c507-49d4-8724-2c72b41ce34c/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/b036ce43-c507-49d4-8724-2c72b41ce34c/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aGrilling$zGrillretter$0utendørs matlaging$9nob
*950 0$aBarbeque$zGrillretter$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=766683&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening