Årdal bibliotek

The flavours of Arabia: cookery and food in the Middle East
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • The flavours of Arabia: cookery and food in the Middle East
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Engelsk
Hylleplassering
  • qENG.641.5956 Har
Eier
  • DFB
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2007
Noter
  • Kokebok med 88 oppskrifter fra Marokko, Tunisia, Libya, Egypt, Dubai, Jordan, Syria og Libanon
ISBN
  • 978-0-500-51358-3
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     c
*00164856
*008090616                a          00eng
*015  $a1030074$bBibliofilID
*015  $bDFB
*019  $bl
*020  $a978-0-500-51358-3
*041  $hger
*0823 $a641.5956$zh
*090  $bq$cENG.641.5956$dHar
*092  $aSTART$32040672800
*099  $axstart090624 zdfbara09
*10010$aHarms, Florian$32042748400
*24010$aKulinarisches Arabien
*24510$aThe flavours of Arabia$bcookery and food in the Middle East$cFlorian Harms ; [ill. av] Lutz Jäkel ; [overs. av] Andrew Cowin
*260  $aLondon$bThames & Hudson$c2007
*300  $a271 s.$bkol.ill.
*520  $aKokebok med 88 oppskrifter fra Marokko, Tunisia, Libya, Egypt, Dubai, Jordan, Syria og Libanon
*574  $aOriginaltittel: Kulinarisches Arabien
*598  $a::03020861741005
*650  $aMatlaging$32051621000
*651  $aMidtøsten$32051641300
*70010$aJäkel, Lutz$eillustr.$32042748700
*850  $aDFB$sn
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Bestilt fra annet bibliotek Årdal bibliotekqENG.641.5956 Har