Forfatter
Tittel Lavkarbo for alle: 100 nye oppskrifter : for deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, paleo eller grønnere
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Lavkarbomat passer for alle, enten man vil spise grønnere, paleo, gluten-, melke- eller sukkerfritt, tarmvennlig eller tilpasset trening. I denne boken gir lege Sofie Hexeberg og ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen 100 nye næringsrike oppskrifter. Her finner man energidrikker, frokost, lunsj, middag, dessert, grønnsakretter, småretter, pålegg, snacks, sauser og oljer. Fermentert mat og kraft er også med. Det gis dessuten råd for dem som ønsker å kombinere lavkarbo med periodiske faste. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001409pam 22002411 4500
*00158790
*008 a 00nob 2
*015 $a0525067$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-55644-0$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.56383$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5$dHEX
*100 0$aHexeberg, Sofie$d1960-$jn.
*24510$aLavkarbo for alle$b100 nye oppskrifter : for deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, paleo eller grønnere$cSofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2018
*300 $a181 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, register
*520 $aLavkarbomat passer for alle, enten man vil spise grønnere, paleo, gluten-, melke- eller sukkerfritt, tarmvennlig eller tilpasset trening. I denne boken gir lege Sofie Hexeberg og ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen 100 nye næringsrike oppskrifter. Her finner man energidrikker, frokost, lunsj, middag, dessert, grønnsakretter, småretter, pålegg, snacks, sauser og oljer. Fermentert mat og kraft er også med. Det gis dessuten råd for dem som ønsker å kombinere lavkarbo med periodiske faste. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aLavkarbodietter$0matlaging$1641.56383$2BS$9nob
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aSakariassen, Gunn-Karin$d1954-$emedforf.$jn.
*950 0$aKarbohydrater$zLavkarbodietter$0matlaging$9nob
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening