Forfatter
Tittel Digg: gjer kvardagen til ein fest
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Anders Totland planla ein gong å bli stjernekokk med hundre timars arbeidsveke og Michelin-stjerner. Men før han kom så langt møtte han veggen. No, mange år seinare, har han funne ein heilt anna måte å kokkelere på. Målet er å gjere kvardagen til fest! I denne kokeboka finn vi forrettar, supper, middagar og dessertar - og dessutan spesialkapittel som «Frå hage til mage» og «Rettar som lagar seg sjølv». Forfattaren har restetips til alle oppskriftene og eit eige kapittel om restemat. Ingrediensane som nyttast i oppskriftene er kvardagslege og enkle å få tak i. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001298pam 22002411 4500
*00157790
*008 a 00nno 2
*015 $a0517442$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7959-269-3$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*090 $c641.5$dTOT
*100 0$aTotland, Anders$d1986-$jn.
*24510$aDigg$bgjer kvardagen til ein fest$cAnders Totland & Marius Knutsen
*260 $a[Leikanger]$bSkald$c2017
*300 $a150 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aAnders Totland planla ein gong å bli stjernekokk med hundre timars arbeidsveke og Michelin-stjerner. Men før han kom så langt møtte han veggen. No, mange år seinare, har han funne ein heilt anna måte å kokkelere på. Målet er å gjere kvardagen til fest! I denne kokeboka finn vi forrettar, supper, middagar og dessertar - og dessutan spesialkapittel som «Frå hage til mage» og «Rettar som lagar seg sjølv». Forfattaren har restetips til alle oppskriftene og eit eige kapittel om restemat. Ingrediensane som nyttast i oppskriftene er kvardagslege og enkle å få tak i. Omtalen er utarbeidet av BS.
*546 $aNynorsk tekst
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aKnutsen, Marius$d1987-$efotogr.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening