Forfatter
Tittel Et lite kjøkken i Paris: klassiske franske oppskrifter med ny og frisk tilnærming
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kokeboken inneholder klassiske, franske retter som Coq au vin og Boeuf bourgugignon, alle sammen med Rachel Khoos moderne tvist. Dette er ifølge forlaget en bok som viser det beste av fransk, hjemmelaget mat på en moderne og tilgjengelig måte.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00000566nam 22001811
*00139837
*008130215 2012 a 00nob 2
*015 $a0283402$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8188-129-7$bib.$cNkr 349.00
*035 $a000424133
*041 $heng
*08231$a641.5944$zh$25
*090 $bq$c641.5$dKHO
*100 0$aKhoo, Rachel$jeng.
*24014$aThe little Paris kitchen$wlittle Paris kitchen
*24513$aEt lite kjøkken i Paris$bklassiske franske oppskrifter med ny og frisk tilnærming$cRachel Khoo ; med fotografier av David Loftus og illustrasjoner av Rachel Khoo ; oversatt fra engelsk av Ann Kristin Hermundstad$wlite kjøkken i Paris
*260 $aOslo$bVersal$ccop. 2012
*300 $a287 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aKokeboken inneholder klassiske, franske retter som Coq au vin og Boeuf bourgugignon, alle sammen med Rachel Khoos moderne tvist. Dette er ifølge forlaget en bok som viser det beste av fransk, hjemmelaget mat på en moderne og tilgjengelig måte.
*574 $aOriginaltittel: The little Paris kitchen
*650 1$aMatlaging$zFrankrike$1641.5944$2BS$9nor
*700 0$aLoftus, David$efotogr.
*700 0$aHermundstad, Ann Kristin$d1961-$eovers.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening