Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-525-6981-0 978-82-02-28741-2
Tilgjengelige
Venteliste
*00000566nam 22001811
*00130295
*008081024 2008 a 0 00nob 2
*015 $a0216927$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-525-6981-0
*020 $a978-82-02-28741-2$bib.$cNkr 379.00
*035 $a000414378
*08231$a641.59481$zh$25
*090 $c641.5$dVIE
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24510$aNorsk mat$cmed Andreas Viestad ; foto: Mette Randem
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2008
*300 $a247 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker.
*650 1$aMatlaging$xNorge$1641.59481$2BS$9nob
*700 0$aRandem, Mette$efotogr.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening