Årdal bibliotek

Norsk mat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norsk mat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5 VIE
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2008
Noter
  • I denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-525-6981-0
  • 978-82-02-28741-2
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000566nam  22001811
*00130295
*008081024 2008           a     0    00nob 2
*015  $a0216927$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-525-6981-0
*020  $a978-82-02-28741-2$bib.$cNkr 379.00
*035  $a000414378
*08231$a641.59481$zh$25
*090  $c641.5$dVIE
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24510$aNorsk mat$cmed Andreas Viestad ; foto: Mette Randem
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2008
*300  $a247 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aI denne boken presenterer Andreas Viestad den maten han forbinder som svært typisk norsk og viser hvordan man med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Leseren inviteres altså til å følge norske mattradisjoner med retter av norske råvarer, samtidig som man får inspirasjon til å oppdage nye smaker. Andreas Viestad er kjent for oppskrifter som er enkle å gjennomføre og har utgitt flere kokebøker.
*650 1$aMatlaging$xNorge$1641.59481$2BS$9nob
*700 0$aRandem, Mette$efotogr.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Årdal bibliotekMat og drikke 641.59481 VIE