Årdal bibliotek

Spekemat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Spekemat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.4 RID
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2004
Noter
  • 1. utg.: Teknologisk forl., 1993 med tittel: Konservering av mat Bibliografi: s. 173-175
ISBN
  • 82-496-0755-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000566nam  22001811
*00124818
*008       2004           a     0    00nob 2
*015  $a0146770$bBIBBI
*020  $a82-496-0755-4$bib.$cNkr.329,00
*035  $a000408044
*08231$a641.66$25
*08231$a641.4$zh$25
*090  $bq$c641.4$dRID
*100 0$aRiddervold, Astri$d1925-$jn.
*24510$aSpekemat$cAstri Riddervold ; Per Berg m.fl.
*250  $a2. rev. utg.
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2004
*300  $a178 s.$bill.
*440 0$aLevende norske tradisjoner
*503  $a1. utg.: Teknologisk forl., 1993 med tittel: Konservering av mat
*505  $aBibliografi: s. 173-175
*650 2$aSpekemat$0matlaging$1641.66$2BS
*650 1$aMatvarer$xKonservering$0husstell$1641.4$2BS
*700 0$aBerg, Per$jn.$emedarb.
*950 0$aMatvarekonservering$zMatvarer
*950 0$aKonservering$xMatvarer$zMatvarer
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Årdal bibliotekMat og drikke q 641.4 RID