Årdal bibliotek

Skillebekk surdeig: med enkle oppskrifter og flotte mønstre
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Skillebekk surdeig: med enkle oppskrifter og flotte mønstre
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.8 SLE
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2021
Noter
  • I Munkedamsveien i Oslo holder hjemmebakeriet Skillebekk surdeig til. Her eksperimenterer Martine Myhrum Sletmoen frem bakevarer basert på surdeig. Boken byr på brødoppskrifter, fest- og småbakst, pizza, eltefritt og dessert- og snacksbakst. Skillebekk surdeig legger flid i det visuelle, og har utviklet en egen dekor. Myhrum Sletmoen gir leseren en trinnvis innføring i kunsten å lage morsomme personlig bakstemønstre. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-02-69953-6
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001213pam  22001931  4500
*00168710
*008201217                a       0  00nob 2
*015  $a0605163$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-69953-6$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.815$zh$223/nor
*090  $bq$c641.8$dSLE
*100 0$aSletmoen, Martine$jn.$0(NO-TrBib)1606126540840$2bare
*24510$aSkillebekk surdeig$bmed enkle oppskrifter og flotte mønstre$cMartine Sletmoen
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c[2021]
*300  $a239 sider$c26 cm
*520  $aI Munkedamsveien i Oslo holder hjemmebakeriet Skillebekk surdeig til. Her eksperimenterer Martine Myhrum Sletmoen frem bakevarer basert på surdeig. Boken byr på brødoppskrifter, fest- og småbakst, pizza, eltefritt og dessert- og snacksbakst. Skillebekk surdeig legger flid i det visuelle, og har utviklet en egen dekor. Myhrum Sletmoen gir leseren en trinnvis innføring i kunsten å lage morsomme personlig bakstemønstre. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aSurdeigsbrød$0matlaging$1641.815$2bibbi$41145374$9nor
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://www.cappelendamm.no/sek-asset/external-resources/highres/product/9788202699536.jpg$3Omslagsbilde
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt05.12.2025Årdal bibliotekMat og drikke